Aydın Doğan’dan Gazi İletişim'e Ödül
06 Mart 2018 15:03

Aydın Doğan Vakfı tarafından nitelikli medya çalışanı yetişmesine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen Genç İletişimciler Yarışması’nda, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Uygulama Birimi Radyo Gazi, üçüncülük ödülü aldı. Bu yıl 29’uncusu düzenlenen yarışmada, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2017 mezunu ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyasal İletişim Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Hatice Karataş, büyük bir başarıya imza attı. Radyo Haber Spikerliği alt dalında Radyo Gazi’de yayınlanan “Radyo Gazi Ana Haber” ile Radyo Gazi Yayın Yönetmeni, Reji ve Kurgu Sorumlusu Karataş üçüncülüğe layık görüldü. Ödüle layık görülen projenin prodüksiyonunu Hatice Karataş, seslendirmesini ise Radyo Gazi Spikeri Ezgi Açıkalın yaptı.

42 üniversitenin iletişim fakültelerinden “Yazılı, Görsel, İşitsel, Reklam, Halkla İlişkiler ve İnternet Yayıncılığı” dallarında 1087 öğrencinin 917 çalışmayla katıldığı yarışmada, 25 üniversiteden 102 öğrenci, 59 proje ile ödüle layık görüldü. Ödül törenine Dekan Prof. Dr. Ersin Özarslan, Radyo Gazi Koordinatörü Uzman Aylin Atik Seyide, Karataş ve Açıkalın katıldı.