Gazi İletişim'e TRT'den İki Ödül
17 Ekim 2017 10:23

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu. Radyo Haber Bülteni dalında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin uygulama birimi Radyo Gazi’nin reji ve kurgu sorumlusu Gazetecilik Bölümü mezunu ve yüksek lisans öğrencisi Hatice Karataş ikincilik, haber spikeri, program yapımcısı ve sunucusu Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu, yüksek lisans öğrencisi Pınar Sarıkan ise üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Haziran 2017'de mezun olan ve şuanda yüksek lisansa devam eden iki öğrencimizin ödül aldığı gecede, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ersin Özarslan, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Filiz Erdemir Göze ve Radyo Gazi Koordinatörü Uzman Aylin Atik Seyide ve öğrenciler katıldı.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersin Özarslan, Televizyon Yayıncılığı Dalı Televizyon Programı Alt kategorisinde ödül verdi.  Özarslan, öğrencilere ödüllerini verdikten sonra  “Yayıncılık sahası iletişimin en heyecanlı sahası. Çok ciddi bir saha, biz de o sahada ileriki yıllara insan yetiştiriyoruz. Bugün burada bu sahanın ileride yetkili, etkili, başarılı insanlarının ilk hallerini görüyoruz. İlk eserleriyle karşımıza çıkıyorlar. Zannederim yarın daha büyük işler yapacaklar” diye konuştu.