YÖK 5(I) Dersleri Sınav Duyurusu

YÖK 5 (I) Dersleri Sınavı, 25/11/2016 Cuma günü, Gazi Üniversitesi Fakültelerinin Dersliklerinde 17.00 – 18.00 saatleri arasında yapılacaktır. Sınavın sorumlusu Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAZİSEM)'dir. Sınava ait giriş belgeleri öğrenciler tarafından öğrenci numarası ile gazisem.gazi.edu.tradresinden  alınabilmektedir.

Her öğrenci sınava, sınava giriş belgesinde belirtilen salon ve sırada girmek zorundadır.

Öğrencilerin sınava girebilmeleri için yanlarında bulundurması gereken belgeler şunlardır:

• Öğrenci Kimliği ya da Öğrenci Belgesi

• Sınava Giriş Belgesi

Öğrenci Kimliği veya Öğrenci Belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınavda kitapçık türünü işaretlemeyen adayların puanları sistem tarafından sıfır (0) olarak hesaplanmaktadır ve bu işlem düzeltilememektedir.
Lütfen sınavda kitapçık türünüzü doğru kodladığınızdan emin olunuz.